Vi är Maria och Joacim Dubbelman. Joacim har i hela sitt vuxna liv arbetat med att skapa och framföra musik. Han gillar när man kan höra att något är äkta och det behöver inte betyda perfekt. Som låtskrivare med medverkan i Melodifestivalen i Sverige och Litauen och fina priset som årets kompositör levererar han musik till varumärken och artister i bl.a. Spanien, USA, Sydamerika, Tyskland och Sverige och satsar energi på nya artister och projekt han tror på.

Mia älskar körsång, basgångar och musik om ger gåshud. Mia har alltid sysslat med musik och sedan 1997 arbetat med kommunikation i olika branscher – från informatör i Utrikesdepartementet via webredaktör på IT-bolaget Framfab till informationsansvarig på två privata sjukhus i Stockholm. Åren 2008-2013 som projektledare på reklambyrån Liljedal Communication fostrade Mia i effektivitet, lyhördhet och lagarbete.

Dubbelman & Dubbelman

Maria Dubbelman

Maria är utbildad i information och kommunikation vid Örebro Universitet och Berghs School of communication. Musikutbildning vid Folkuniversitetet Stockholm.

Joacim Dubbelman

Joacim har arbetat som musiker, producent och kompositör i hela sitt vuxna liv. Medverkat på ett 40-tal skivor. I eget namn släpptes CD:n Dubbelman “Friends”. Utbildad programmerare inom .Net och Augmented Reality-kreatör.

Partners/Uppdragsgivare i urval