För att göra det enklare har vi paketerat våra tjänster 
D&D,

Vi arbetar som partner till reklambyråer och produktionsbolag och direkt mot uppdragsgivare.

Varumärkesmusik & Ljudlogotype

Vi skapar ett musikaliskt ID till din organisation. Den kan sedan användas i alla kanaler (film, web, radio, event, presentationer m.m.).

Film

Film är ett bra verktyg för att presentera din verksamhet och kan bidra till att förstärka ditt varumärke. Vi hjälper gärna till med helheten: Idéarbete, filmning, projektledning, ljud- och musikläggning och redigering.

Länk till vår realityserie med ICA Maxi Universitetet

Musikstudio & Ljudboksinläsning

Vår studio finns tillgänglig för inspelning eller inläsning och bokas per dag.
I studion blandas artister, författare, reklamare och företagsledare.
Vi hjälper dig med t.ex. podcast, inläsning av ljudböcker, radioreklam.

Musikproduktion

Vi skriver och producerar musik till artister i Sverige och utomlands. Mariette, Martin Stenmarck, Lisa&Lena och Rednex är några som varit här och spelat in.

Kommunikationsförstärkning

Abonnemang kommunikationsförstärkning erbjuder vi med 20, 40, 60 eller 80 timmar i månaden. För närvarande fulltecknat.

Ljuddesign

Vi hjälper dig att rita upp och installera ljudsystem anpassade för er lokal. Skräddarsyr spellistor eller föreslår vilken musik som passar er verksamhet och kundflödet. Vi har t.ex. musik- ljuddesignlösningar på Kinnarps och Mariebergs Köpcentrum.

Radioreklam

Vi har lång erfarenhet och kunskap hur man gör bra radioreklam. Huvudsaken är att vi tillsammans har en bra idé eller känsla som ska förmedlas i rätt kanaler. Manus, inspelning, musik- och effektläggning, mix, mastering och leverans till radio ingår i vårt åtagande.

Podcast

Vi har möjligheten att spela in podcast i studiomiljö eller med hjälp av vår mobila utrustning. Vi hjälper gärna till med hela processen från idé till publicering.

AR - Augmented Reality

Augmented Reality är “förstärkt verklighet”. AR har länge varit omtalat i techvärlden. Tekniken går i korthet ut på att den verkliga världen kompletteras med ett “lager” av digital information. Kända exempel med tekniken är Ikea, Pokemon och Snapchat. Vi producerar AR-lösningar. Både den tekniska lösningen och innehåll.

Länk till vårt projekt med Örebrokompaniet och Örebro Slott: